Decoration, Design trends, Design Bai, Modele Bai, Profilitec, Blog

Profilitec Italia – Soluții inovatoare pentru finisarea și protejarea pardoselilor

Profilitec Italia – Soluții inovatoare pentru finisarea și protejarea pardoselilor

Catalog de produse disponibil pe www.profileXpert.ro

Introducere: În acest articol SEO, vom explora profilul companiei Profilitec Italia, un lider în furnizarea de soluții inovatoare pentru finisarea și protejarea pardoselilor. Vom prezenta câteva exemple de categorii de produse și modele pe care le puteți găsi pe site-ul oficial al companiei, www.profilitec.com. De asemenea, vom oferi detalii tehnice și vom adăuga un link către catalogul de produse disponibil pe site-ul distribuitorului autorizat Profilitec Italia din România, www.profileXpert.ro.

Profilitec Italia – Un partener de încredere pentru soluții în finisarea pardoselilor: Profilitec Italia este o companie cu o experiență vastă în industria finisării și protejării pardoselilor. Compania oferă o gamă completă de produse inovatoare și soluții tehnice, adresându-se atât sectorului rezidențial, cât și celui comercial.

Categorii de produse și exemple de modele:

 1. Profile de dilatație: Profilitec Italia oferă o varietate de profile de dilatație, concepute pentru a permite dilatarea naturală a pardoselilor în diverse medii. Acestea includ modele precum:
  • Profile de dilatație din aluminiu: disponibile în diferite finisaje, cum ar fi argintiu, auriu, negru etc., și pot fi utilizate în pardoseli laminate, parchet, gresie etc.
  • Profile de dilatație din oțel inoxidabil: caracterizate prin rezistența la coroziune și pot fi utilizate în medii cu umiditate ridicată, cum ar fi băile sau spa-urile.
 2. Profile pentru trepte: Profilitec Italia oferă, de asemenea, o gamă variată de profile pentru trepte, care asigură o finisare elegantă și sigură a treptelor. Exemple de modele includ:
  • Profile pentru trepte din aluminiu anodizat: disponibile în diferite culori și finisaje pentru a se potrivi stilului dvs. de design interior.
  • Profile pentru trepte din PVC: durabile și ușor de întreținut, aceste profile oferă protecție anti-alunecare și rezistență la uzură.
 3. Profile de îmbinare și finisare: Pentru a asigura o tranziție lină între diferite tipuri de pardoseli sau suprafețe, Profilitec Italia oferă o gamă de profile de îmbinare și finisare. Exemple de modele includ:
  • Profile de îmbinare pentru gresie și parchet: concepute pentru a acoperi și proteja îmbinările între pardoseli din gresie și parchet.
  • Profile de finisare pentru parchet și mochetă: oferă o soluție estetică și funcțională pentru a finisa tranzițiile dintre parchet și mochetă.

Detalii tehnice: Pentru a vă oferi o imagine completă și pentru a vă ajuta în alegerea produselor potrivite, Profilitec Italia furnizează detalii tehnice relevante pentru fiecare produs în parte. Aceste detalii pot include specificații privind dimensiunile, materialele utilizate, caracteristicile de rezistență la trafic intens sau la produse chimice, și multe altele.

Catalogul de produse: Dacă sunteți interesat să explorați gama completă de produse oferite de Profilitec Italia, vă invităm să consultați catalogul de produse disponibil pe site-ul www.profileXpert.ro. Acest catalog conține informații detaliate despre fiecare produs, inclusiv imagini, descrieri și prețuri. Accesați catalogul de produse aici: link catre catalogul de produse.

Concluzie: Profilitec Italia este un furnizor de încredere pentru soluții inovatoare în finisarea și protejarea pardoselilor. Cu o gamă largă de produse și modele, compania poate satisface nevoile clienților din diverse industrii. Dacă sunteți în căutarea unor profile de dilatație, profile pentru trepte sau profile de îmbinare și finisare de înaltă calitate, vă recomandăm să consultați catalogul de produse disponibil pe www.profileXpert.ro pentru a găsi produsele potrivite pentru proiectele dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *