Design Bai, Modele Bai, Blog, Profilitec

Inovație în Designul Interior: Plinta Perimetrală Profilitec și Progress Profiles de la ProfileXpert.ro

 • În lumea designului interior, detaliile fac diferența. Plinta perimetrală, un element adesea subestimat, joacă un rol crucial în finisarea și protecția spațiilor. ProfileXpert.ro, un nume de încredere în România pentru soluții de profilare de calitate, aduce pe piață două game inovatoare: plintele perimetrale Profilitec și Progress Profiles, ideale pentru proiecte rezidențiale, comerciale și clădiri de birouri.

  Plinta Perimetrală Profilitec: Eleganță și Funcționalitate

  Profilitec, un lider în industria profilurilor, oferă o gamă variată de plinte perimetrale care combină estetica cu funcționalitatea. Aceste plinte sunt proiectate pentru a se integra armonios în orice design interior, oferind o tranziție netedă între podea și perete. Disponibile în diverse materiale și finisaje, plintele Profilitec sunt o alegere excelentă pentru orice spațiu, fie că este vorba de o locuință modernă sau un spațiu comercial sofisticat.

  Progress Profiles: Inovație și Versatilitate

  Progress Profiles, un alt nume de renume în domeniul profilurilor, aduce inovație și versatilitate în designul plintelor perimetrale. Aceste plinte sunt recunoscute pentru durabilitatea și adaptabilitatea lor, fiind capabile să satisfacă cele mai exigente cerințe estetice și funcționale. Cu o varietate de stiluri și culori, plintele Progress Profiles sunt perfecte pentru a adăuga un accent distinctiv oricărui proiect arhitectural.

  ProfileXpert.ro: Calitate și Diversitate pentru Orice Proiect

  ProfileXpert.ro se mândrește cu furnizarea unei game largi de produse Profilitec și Progress Profiles, asigurându-se că fiecare proiect beneficiază de soluții de calitate superioară. Fie că este vorba de o clădire de birouri, un magazin sau o locuință privată, ProfileXpert.ro oferă soluții adaptate nevoilor specifice ale fiecărui spațiu.

  Aplicații Diverse și Avantaje

  Plintele perimetrale de la Profilitec și Progress Profiles sunt nu doar estetice, ci și extrem de funcționale. Ele protejează peretele de lovituri și zgârieturi, ascund cablurile și îmbunătățesc izolarea termică și acustică a încăperilor. Datorită diversității lor, aceste plinte pot fi utilizate într-o varietate de medii, de la spații rezidențiale până la cele comerciale și de birouri.

  Concluzie

  Alegerea plintelor perimetrale Profilitec și Progress Profiles de la ProfileXpert.ro înseamnă a opta pentru calitate, durabilitate și un design superior. Aceste soluții inovatoare aduc un plus de valoare oricărui proiect de design interior, asigurând un finisaj perfect și o protecție de durată.

  Întrebări Frecvente

  1. Cum aleg plinta perimetrală potrivită pentru proiectul meu? Răspuns: ProfileXpert.ro oferă consultanță profesională pentru a alege plinta perimetrală ideală, ținând cont de stilul, funcționalitatea și cerințele specifice ale proiectului dumneavoastră.
  2. Ce tipuri de finisaje sunt disponibile pentru plintele Profilitec și Progress Profiles? Răspuns: Plintele sunt disponibile într-o varietate de finisaje, de la materiale naturale până la finisaje moderne, pentru a se potrivi oricărui stil de design.
  3. Sunt plintele perimetrale de la Profilitec și Progress Profiles potrivite pentru spații comerciale? Răspuns: Da, aceste plinte sunt proiectate pentru a rezista în condiții de trafic intens, fiind ideale pentru spații comerciale și de birouri.
  4. Cum pot comanda plinte de la ProfileXpert.ro? Răspuns: Vizitați site-ul ProfileXpert.ro pentru a explora gama de produse și pentru a plasa o comandă.
  5. Oferă ProfileXpert.ro soluții personalizate pentru proiecte specifice? Răspuns: Da, ProfileXpert.ro oferă soluții personalizate pentru a se potrivi nevoilor unice ale fiecărui proiect.

PROFILITEC | modele plinta

1. Plano

 • Descriere: Linia “Plano” de la Profilitec este creată pentru integrarea profilurilor de perete, permițând crearea unei plinte încorporate în perete. Aceasta oferă un efect de continuitate și linearitate, fără a ieși din perete. Elementele vizibile sunt realizate din aluminiu sau profile care susțin placa de gips carton, cu plinte de obicei din același material ca pardoseala.

2. BA

 • Descriere: Plinta BA este realizată din aluminiu sau oțel inoxidabil, oferind un design elegant și modern. Este potrivită pentru diverse tipuri de spații, oferind un aspect rafinat și durabil.

3. BA700

 • Descriere: BA700 este o plintă din PVC care se montează cu adeziv sau șuruburi. Aceasta combină funcționalitatea cu un design simplu, fiind o soluție eficientă și accesibilă pentru diferite proiecte.

4. BA400

 • Descriere: BA400 este o plintă tip cutie, oferind un aspect distinctiv și modern. Este ideală pentru spații care necesită un design contemporan și o instalare simplă.

5. BAS800

 • Descriere: BAS800 este o plintă tip cutie realizată din aluminiu, oferind un design robust și o durabilitate crescută. Este perfectă pentru spații cu trafic intens.

6. BAR

 • Descriere: Plinta BAR prezintă un efect de linii multiple, adăugând un element decorativ unic. Este ideală pentru a adăuga un accent modern oricărui spațiu.

7. BI

 • Descriere: BI este o plintă interconectabilă din aluminiu, oferind flexibilitate în design și instalare. Este potrivită pentru proiecte care necesită o adaptabilitate ridicată.

8. BIB

 • Descriere: BIB este elementul de bază al plintei din aluminiu, oferind un design simplu și eficient. Este o alegere excelentă pentru proiecte care necesită o soluție discretă și elegantă.

9. BIM

 • Descriere: BIM este o plintă special concepută pentru pardoseli exterioare, oferind rezistență și durabilitate în condiții de exterior.

10. BT

 • Descriere: BT este o plintă din aluminiu pentru montaje de mică grosime, ideală pentru spații cu design minimalist și modern.

11. Sanitec IC

 • Descriere: SANITEC IC este o plintă higienică din rășină, special concepută pentru spații care necesită standarde înalte de igienă, cum ar fi spitalele sau laboratoarele.

12. Wallprotection WB

 • Descriere: WALLPROTECTION-WB este o plintă din rășină sintetică, oferind protecție și durabilitate. Este ideală pentru spații care necesită o rezistență sporită la uzură.

13. Plano BFW

 • Descriere: PLANO BFW este o plintă “back to wall” pentru plăci de gips carton, oferind un design elegant și integrat perfect în perete.

14. Plano BFZ

 • Descriere: PLANO BFZ este un profil de construcție pentru plinte încastrate în perete, oferind un design modern și o instalare simplă.

15. Plano BF

 • Descriere: PLANO BF este o plintă de design, încastrată în perete, care oferă un aspect modern și minimalist, perfect pentru spații contemporane.

16. Plano PS

 • Descriere: PLANO PS este un profil din aluminiu pentru plăci de gips carton, oferind o soluție versatilă și estetică pentru orice proiect de design interior.

17. LED LEB

 • Descriere: LED LEB este o plintă din aluminiu cu iluminare LED, destinată plăcilor de gips carton. Aceasta adaugă un element luminos și modern oricărui spațiu.

Aceste modele de plinte perimetrale Profilitec sunt disponibile prin ProfileXpert.ro, oferind soluții de calitate superioară pentru proiecte rezidențiale, comerciale și clădiri de birouri.

Lista Modelelor de Plintă Progress Profiles și Descrierea Fiecărui Model

1. Proskirting Channel

 • Descriere: Un battiscopa inovativ din aluminiu anodizat cu sistem integrat pentru pereți din cartongips, conceput pentru a crea un efect de design contemporan.

2. Proskirting Flat

 • Descriere: Battiscopa inovativ din aluminiu anodizat sau oțel inoxidabil cu sistem integrat pentru pereți din cartongips, ideal pentru a crea un efect de design modern.

3. Proskirting Ins

 • Descriere: Battiscopa inovativ cu sistem integrat pentru pereți din cartongips, destinat realizării unui battiscopa intern în perete și efecte de design.

4. Proskirting Line

 • Descriere: Battiscopa inovativ pentru finisaje din calce rasata, marmorino, rasatura a stucco, stucco veneziana pe intonaco civile sau cartongips.

5. Proskirting Isp 70 & 100

 • Descriere: Battiscopa passacavi din aluminiu ad incastro ispezionabile, ideal pentru ascunderea și protejarea cablurilor electrice, fire de computer, telefoane etc.

6. Proskirting List 40

 • Descriere: Profil battiscopa din aluminiu în diverse versiuni anodizate, lustruite, periate și vopsite, înălțime de 40 mm și lățime de 10 mm.

7. Proskirting List 80

 • Descriere: Profil battiscopa din aluminiu în diverse versiuni anodizate, lustruite, periate și vopsite, înălțime de 80 mm și lățime de 10 mm.

8. Proskirting Led

 • Descriere: Battiscopa passacavi din aluminiu anodizat cu un sistem de iluminare LED integrat pentru iluminarea zonelor de trecere cum ar fi coridoarele.

9. Proskirting Giled

 • Descriere: Profil din aluminiu anodizat dotat cu un sistem de iluminare LED integrat care generează o lumină difuză reflectată, creând un efect stilistic.

10. Proskirting

 • Descriere: Battiscopa passacavi brevettato din aluminiu anodizat pentru rezolvarea diverselor probleme legate de montarea battiscopa și trecerea cablurilor.

11. Proskirting 40

 • Descriere: Profil battiscopa din aluminiu anodizat argintiu care permite trecerea cablurilor electrice.

12. Proskirting Shell

 • Descriere: Battiscopa din aluminiu, disponibil în versiunea adezivă și în versiunea de fixare cu suporturi preforate, care permite și trecerea cablurilor.

13. Battiscopa 40

 • Descriere: Battiscopa din oțel inoxidabil, înălțime de 40 mm, cu sau fără adeziv, de mare valoare estetică, rezistent și ușor de montat, ideal pentru medii diverse.

14. Battiscopa 60

 • Descriere: Battiscopa din oțel inoxidabil sau aluminiu anodizat, înălțime de 60 mm, disponibil cu sau fără adeziv, de înaltă valoare estetică.

15. Battiscopa 80

 • Descriere: Battiscopa din oțel inoxidabil, înălțime de 80 mm, cu sau fără adeziv, de mare valoare estetică, rezistent și ușor de montat.

16. Battiscopa 100/150

 • Descriere: Battiscopa din oțel inoxidabil AISI 304/1.4301 – V2A, disponibil atât în versiunea cu adeziv cât și fără.

17. Battiscopa Resina Vinilica Espansa

 • Descriere: Battiscopa din PVC espanso, rezistent, durabil și economic, ușor de asortat cu diverse esențe de lemn și simplu de montat.

18. Promultiskirt Square

 • Descriere: Profil în resina vinilica espansa acoperit cu o peliculă în resina vinilica, disponibil în culorile alb, negru etc.

19. Promultiskirt Round

 • Descriere: Profil în resina vinilica espansa acoperit cu o peliculă în resina vinilica, disponibil în diverse culori.

20. Battiscopa 7016

 • Descriere: Profil în resina vinilica espansa acoperit cu o peliculă în resina vinilica, disponibil în culorile alb, negru, argintiu etc.

Aceste modele de plinte perimetrale Progress Profiles sunt disponibile prin ProfileXpert.ro, oferind soluții de calitate superioară pentru proiecte rezidențiale, comerciale și clădiri de birouri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *