Decoration, Design trends, Design Bai, Modele Bai, Progress Profile, Blog

Inovează cu Noile Serii de Profile de la Progress Profile Italia

Inovează cu Noile Serii de Profile de la Progress Profile Italia

Inovația nu se oprește niciodată la Progress Profile Italia. Aceștia continuă să își extindă gama de produse pentru a oferi soluții care să răspundă cerințelor mereu în schimbare ale pieței. Iată câteva dintre noile serii de produse pe care nu le-am menționat până acum:

  1. Projoint Monolith – Profile pentru pardoseli monolitice (vezi catalogul): Aceste profile sunt concepute pentru pardoseli monolitice și asigură o tranziție lină între diferite tipuri de pardoseli, protejând împotriva fisurilor și a altor daune.
  2. Promirror – Profile pentru oglindă (vezi catalogul): Această serie include profile pentru oglinzi, care asigură un finisaj elegant și protejează marginile oglinzilor împotriva deteriorării.
  3. Proform – Profile pentru forme arhitecturale (vezi catalogul): Proform este o gamă de profile concepute pentru a da viață formelor arhitecturale complexe, asigurând un aspect profesional și o instalare ușoară.
  4. Protube – Profile tubulare (vezi catalogul): Această serie oferă profile tubulare care adaugă o notă de modernitate oricărui proiect și asigură un finisaj perfect pentru pardoseli, pereți sau plafoane.
  5. Promosaic – Profile pentru mozaicuri (vezi catalogul): Promosaic include profile pentru mozaicuri, care asigură o tranziție netedă și o protecție eficientă a marginilor mozaicurilor.

Aceste noi serii de profile de la Progress Profile Italia reflectă angajamentul constant al companiei de a răspunde nevoilor profesioniștilor și amatorilor de bricolaj. Descoperă mai multe despre aceste soluții inovatoare în catalogul de pe Profilexpert.ro și adaugă un plus de calitate și stil proiectelor tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *